Nový
  • Zebra TC22 mobilní terminál (WLMT0-T22B6ABC2-A6)

Zebra TC22 mobilní terminál (WLMT0-T22B6ABC2-A6)

Katalogové číslo: 10035492


Stav zboží: Nový
Záruka: 24 měsíců (IČ: 12 měsíců)

Naše cena

  • 16 590 Kč

  • 13 711 Kč bez DPH


ZEBRA TC22 MOBILNÍ TERMINÁL
Mobilní terminál TC22 je vynikající volbou pro podniky v maloobchodě, obchodní logistice a zdravotnictví. Rozsáhlá funkčnost a extrémní spolehlivost zařízení z něj činí optimální volbu pro malé a střední podniky, tak velké společnosti. Mobilní terminál Zebra TC22 lze použít ke zvýšení efektivity pracovních procesů a minimalizaci chyb. Všestrannost zařízení pro sběr dat umožňuje jeho využití ve skladech, obchodech, nemocnicích a jiných prostorách, kde je klíčem pro efektivní zaznamenávání a sledování dat.

INOVACE ZEBRA
Mobilní terminál Zebra TC22 má silný výkon a vynikající možnosti připojení.
Kapacita baterie 3800 mAh nebo 5200 mAh umožňuje uživatelům nepřetržité používání až 12 hodin v závislosti na zátěži spuštěných aplikací. To zajišťuje, že Zebra TC22 lze používat delší dobu bez potřeby častého nabíjení.
Mobilní terminál Zebra TC22 nabízí různé možnosti připojení, což umožňuje bezdrátový přenos dat. Disponuje technologií přenosu dat Bluetooth a Wi-Fi, která umožňuje snadný přenos dat do jiných zařízení nebo do sítě.
Zařízení Zebra TC22 využívá vysoce výkonný šestijádrový procesor Qualcomm 5430, 2,1 GHz, který zajišťuje rychlý a efektivní provoz. Spolu s operačním systémem Android 13 mohou uživatelé snadno spouštět aplikace.
Mobilní terminál Zebra TC22 lze zvolit s optikou SE4850 nebo SE55, kterou lze použít pro efektivní dekódování 1D a 2D čárových kódů. Optika dokáže přečíst téměř jakýkoli povrch, ať už je to reflexní papír, obrazovka mobilního telefonu nebo počítače. To umožňuje snadné a spolehlivé čtení čárových kódů pro zákazníky citlivé na cenu, bez ohledu na prostředí, ve kterém zařízení používají.

EXTRÉMNÍ POČASÍ A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Mobilní terminál Zebra TC22 je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, díky čemuž je vysoce odolný vůči vlivům prostředí. Zařízení má vodě a prachu odolné provedení (IP65), takže jej lze používat za jakýchkoli povětrnostních podmínek a je odolné vůči prachu a vlhkosti. To umožňuje používat Zebru TC22 v prostředích, kde mohou být extrémní podmínky: vlhké, prašné prostředí, jako jsou sklady, továrny nebo venkovní místa.
Odolná konstrukce přístroje umožňuje odolávat otřesům, pádům a nešetrnému zacházení a zajišťuje tak dlouhodobý a spolehlivý provoz.

ZADEFINUJTE ZNOVU PRODUKTIVITU

  • Výkon: Zebra TC22 je vybavena šestijádrovým procesorem Qualcomm 5430, 2,1 GH, který poskytuje mimořádně produktivní výkon pro správu aplikací, fotografování, nahrávání videa nebo operace s databází!
  • Displej: 6" HD rozlišení (1080 x 2160 pixelů) duální režim (prst, rukavice, stylus) kapacitní Gorilla Glass displej poskytuje vynikající odolnost a ochranu. Dotykový displej zařízení je proto vysoce odolný vůči poškození a rozbití/ poškrábání.
  • Fotoaparát: Pomocí 5 MP předního a 16 MP zadního fotoaparátu s vysokým rozlišením a blesku můžete dokumentovat zásilky, aktiva, dodací listy atp. ve vysoké kvalitě za jakýchkoli světelných podmínek.
  • Robustnost: podle údajů výrobce mobilní terminál Zebra TC22 bez poruchy vydrží pád z výšky 1,5 metru. Má krytí IP68 proti prachu a stříkající vodě, která se vyskytuje v prostředí skladu.
  • Připojení: kromě NFC jsou k dispozici nejnovější bezdrátové technologie (Bluetooth 5.2, Wi-Fi 2x2 MUMIMO, Wi-Fi 6E (802.11ax)) pro připojení kdekoli a kdykoli.
  • Manuální nebo pistolový design: Mobilní terminál Zebra TC22 lze kdykoli přeměnit z manuálního na pistolový design s pistolovou rukojetí, která je k dispozici na požádání (není kompatibilní se všemi modely).

REVOLUČNĚ NOVÉ ZÁZNAMOVÁNÍ ÚDAJŮ!
Díky aplikaci SimulScan od Zebra Technologies mohou podniky zefektivnit práci svých uživatelů, upřesnit zpracování dat a zkrátit pracovní dobu. Jediným skenováním můžete zachytit obsah celé stránky včetně čárových kódů, textu, telefonních čísel, obrázků, podpisů a dokonce i zaškrtávacích políček. Používáním Zebra TC22 a aplikace SimulScan odpadá papírování, manuální zadávání údajů, nesprávné zaznamenávání údajů, časové ztráty při skenování po jednom, nesprávné nebo nevhodné zadávání čárových kódů, zdržování informací atp. Dodatečné náklady, které vzniknou při zaznamenávání údajů ručně, jsou jednoduše eliminovány a produktivita se zvýší!

BUĎTE VŽDY INFORMOVÁNÍ!
Společnost Zebra Technologies ve výchozím nastavení poskytuje 90denní bezplatnou službu podpory pro své produkty. Během období podpory jsou pro zařízení k dispozici také aktualizace zabezpečení a operačního systému.
Aby Vaše mobilní zařízení (mobilní terminál, tablet apod.) obdržela přiměřenou ochranu a aktualizace i po termínu, doporučujeme zakoupit si službu prodloužené záruky Zebra OneCare. Tímto způsobem můžete maximalizovat návratnost investic na mnoho let.
Při nákupu mobilního terminálu nebo průmyslového tabletu si vždy uvědomte, že bez ohledu na operační systém, zařízení nemá předinstalovaný software pro správu.

Hodnocení:

Průměr hodnocení: 0.0

K produktu máme 0 recenzí